Все още науката твърди, че химиотерапията  е един от добрите

...
Все още науката твърди, че химиотерапията  е един от добрите
Коментари Харесай

Ето с какво се хранят раковите клетки! Спрете тези храни!

Все още науката твърди, че химиотерапията  е един от положителните способи, с цел да се спре растежа на раковите кафези

Но скорошно проучване, извършено в болница Johns Hopkins (USA) , разкрива, че за лекуването на рак може да се употребяват различни способи. Да, същите тези, за които у нас скептично онколозите мълчат. Един от тях е храната.

Раковите кафези се появяват в човешкото тяло от 6 до 10 пъти в живота му.  Всеки човек има  ракови кафези в тялото. Тези кафези не могат да бъдат открити посредством общоприети диагностични способи, до момента в който те не се размножат до няколко милиарда. Когато лекарите споделят пациентите след лекуването, че няма в организма им повече ракови кафези, това просто значи, че тестванията не могат да открият съществуването на тези в тялото, защото техният брой е прекомерно дребен за това.

Когато човек има силна имунната система, тя ги нападна и унищожава и тяхното размножаване е възпрепятствано, като по този метод те не образуват тумори.

Когато човек развие рак, това е знак, че той има  недостиг на съществени хранителни субстанции. Това може да е генетично, само че повода може да са фактори на околната среда, които въздействат върху човешкото тяло, питателните привички и метода на живот.

Химиотерапията стопира повишаването на  ракови кафези, обаче също по този начин унищожава бързо растящите естествени кафези в костния мозък и други Тя може да повреди някои органи, като черен дроб, бъбрек, сърце, бял дроб, и по този начин нататък. Лъчетерапията, която напоследък се организира с новите апаратури е по-щадяща.

Ефективен способ за битка с раковите кафези е  да се оставят гладни, без да ги храните с субстанции, от която се нуждаят, с цел да се развъждат.

Раковите кафези се хранят от тези храни и е хубаво да се спрат или понижат до най-малко:

– Подсладители –  NutraSweet, Equal, Spoonful, които имат аспартам. Аспартамът, от своя страна, е доста нездравословен за човешкото тяло. По-добре е да се използваг по-естествени други възможности като манука мед (Manuka Honey) или меласа, само че в доста дребни количества. Сол също, в случай че се употребява – дано е морска или хималайска.

– Млякото провокира образуването на слуз в тялото, изключително в стомашно-чревния тракт. Раковите кафези се хранят със слуз. Сменете кравето мляко с неподсладено соево мляко – по този начин раковите кафези умират от апетит.

– Червеното месо също е нездравословно. Раковите кафези се развиват в кисела среда. Храненето с месо окислява тялото, тъй че е най-добре е да се яде риба, а може би единствено малко бяло пилешко месо. Месото също съдържа антибиотици, хормони на растежа и паразити,  които са нездравословни за организма, изключително за  хора, страдащи от рак.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР